09:58 | يكشنبه 16 ارديبهشت 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

مهدی تقوی

بورس بخش از کسری بودجه دولت را جبران کرد
نماد برتر- عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، بودجه ریزی در شرایط اقتصادی و سیاسی فعلی را نیازمند دقت بالا دانست و گفت: تاکید بر مهارنقدینگی و رونق تولید به منطقی شدن بودجه کمک خواهد کرد .
پیش بینی‌ می‌شود تا ماه آینده بازار بورس صعودی نباشد
نماد برتر- مدرس دوره تخصصی بازار سرمایه گفت: در چهار ماه اخیر شاهد ورود نقدینگی به بازار بورس نبودیم و علت اصلی آن خروج نقدینگی‌های وارد شده به بازار در ابتدای سال بود؛ بعید می‌دانم بازار به این زودی‌ها به سمت مثبت بازگردد و قطعاً تا یک ماه آینده بازار روند صعودی را تجربه نخواهد کرد.
بورس در شرایط تورمی، بازاری امن برای سرمایه گذاری است
نماد برتر- عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، با اشاره به آسیب های ناشی از افزایش اخیر نرخ برابری ارز در کشور گفت: تب دلار، توان اقتصادی و قدرت خرید بیشتر مردم مخصوصا قشر حقوق بگیر را تقلیل داده است.
چگونه نرخ رشد اقتصادی بهتر شد؟
نماد برتر- در حالیکه طبق اطلاعات مرکز آمار، نرخ رشد اقتصادی در ۹ ماهه ابتدای امسال بهبود پیدا کرده است، یک کارشناس اقتصادی می‌گوید این بهبود بر اثر تورم موجود در اقتصاد ایجاد شده و اگر تورم را از رشد اقتصادی جدا کنیم، با عدم بهبود نرخ رشد اقتصادی مواجه می‌شویم که باید برای بهبود این نرخ در آینده سعی کنیم میزان تولید ناخالص داخلی به خصوص میزان تولید نفت را افزایش دهیم.
حذف صفرهای پول ملی و معایب آن
پایگاه خبری راد: تا زمانی که آینده و افق کسب و کار برای فعالان اقتصادی روشن نیست و ثبات اقتصادی وجود ندارد. در این هنگام، حذف یک یا چند صفر بدون آنکه تغییری در افق کسب و کار آینده ایجاد شده باشد، تاثیرگذار نخواهد بود.
تعادل در عرضه و تقاضای مسکن نیازمند اجرای طرح مالیاتی
پایگاه خبری راد: عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به افزایش نرخ تورم و قیمت مسکن، این شرایط را عامل کاهش تقاضای خرید در جامعه ارزیابی نکرد و گفت که قشری از جمعیت جوان کشور اکنون در شرایط ازدواج قرار گرفته و متقاضی مسکن است با اجرای طرح مالیات بر مسکن تعادل در عرضه و تقاضای مسکن بسیار موثر خواهد بود.
نرخ کنونی دلار غیر واقعی است
پایگاه خبری راد: یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: افزایش نرخ دلار باعث افزایش قیمت کالاهای وارداتی می‌شود که در نتیجه شاهد افزایش تورم با نرخ حدود 10درصد خواهیم بود.
گره ملموس نبودن رشد اقتصادی کجاست؟
پایگاه خبری راد: در حالی‌که بسیاری از کارشناسان اقتصادی در صحت و سقم رشد اقتصادی هفت درصدی اعلام شده از سوی مرکز آمار شبهه وارد می‌کنند و معتقدند که رشد اقتصادی اعلام شده در زندگی مردم نمایان نیست، مرکز آمار قویا از آمارهای خود دفاع کرده و توضیح می‌دهد رشد اقتصادی هفت درصدی سه ماهه نخست سال ۱۳۹۶ مربوط به صنایع بزرگ است.
هر کسی آمار ندهد!
پایگاه خبری راد: یک اقتصاددان می‌گوید اینکه هر کسی برای خود اعدادی را محاسبه کرده و به عنوان آمار ارائه می‌کند درست نیست و در حال حاضر فقط آمارها و اطلاعات دو نهاد مرکز آمار ایران و بانک مرکزی برای کارشناسان اقتصادی قابل قبول است.
صفحه قبل | صفحه بعد